În această perioadă, în care principalul eveniment în materie de sport îl constituie Campionatul European de Handbal Feminin din Franţa, unde România a ajuns în "careul de aşi", în Oradea a luat fiinţă o nouă structură sportivă, care încurajează tinerele să practice acest sport.

Cel mai nou club de handbal orădean a fost inițiat de Cipriana Petric şi Devid Munea, căpitanii echipelor de seniori ale oraşului.

Cei doi handbalişti ai echipelor CSM şi CSU Oradea s-au hotarât să înfiinţeze propria lor asociaţie sportivă de handbal sub denumirea de AS Triumph Oradea.

Cei doi îşi propun obiective importante, ţintele urmând să fie atinse după o perioadă de creştere treptată, de la an la an. Proiectul a debutat cu dreptul, Triumph Oradea disputând deja primele meciuri amicale, cu HC Beldiman, atât la baby handbal cât şi la minihandbal.

"Evoluţia micuţelor în prima lor deplasare a fost foarte bună şi, pentru că acest proiect a prins viaţă cu sprijinul şi încrederea oferită de câţiva oameni pasionaţi de sport, ne dorim să le mulţumim pe această cale", au declarat cei doi antrenori.

Aceştia transmit faptul că toţi cei care doresc să-şi înscrie copiii la acest club pot accesa pagina de facebook a asociaţiei sportive AS Triumph Oradea sau să sune la numerele de telefon 0751.337.886 şi 0751.654.412.