Cadavrul bărbatului a fost descoperit sâmbătă seara în jurul orei 19 pe drumul comunal dintre localităţile Cetariu şi Tăutelec de către un localnic din Cetariu care îşi plimba câinii. Victima se afla într-un autoturism Opel roşu, pe bancheta din spate.

Din verificările efectuate de poliţişti, bărbatul a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit maşina pornită, iar la ţeava de eşapament era ataşat un furtun care mai apoi fusese introdus pe geamul din spate al autoturismului.

Lângă victimă, pe bancheta din spate, au fost găsite două sticle goale de vodcă. Totodată, pe bordul autoturismului se aflau şase pahare goale de cafea, semn că bărbatul a petrecut ore bune în autoturism înainte de a-şi pune capăt zilelor.

"Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii. Nu sunt suspiciuni de omor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Duminică, bărbatul a fost identificat de polițiști. Este Dan Adrian Fedoreac, în vârstă de 52 de ani. Acesta fusese dat dispărut de familie în cursul zilei de vineri, după ce a plecat cu o seară înainte de acasă şi nu a mai revenit.