Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Ioana Indrieş, a anunţat, marţi că poliţiştii bihoreni caută o pensionară şi o tânără de 17 ani care au dispărut fără urmă săptămâna trecută, joi.

Bătrâna de 79 ani, Margareta Mihuţ (foto dreapta), este din localitatea Santăul Mare, comuna Borş, are o înălţime 1,55 m, 45 - 47 kg, faţă ovală, constituţie astenică, ochii căprui, păr cărunt, în urma unei leziuni la antebraţ are mâna dreaptă pansată.

Ea a dispărut din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde a fost la consult. Purta pantaloni negri, capot bordo şi batic în cap.

Tânăra, Corina Florina Gabor (foto stânga), 17 ani este din Vălanii de Beiuş, comuna Uileacu de Beiuş şi a plecat de la domiciliul concubinului ei din satul Şuncuiş, comuna Finiş.

"Tânăra are o înălţime 1,65 - 1,70 m, 50 - 55 kg, constituţie normală, faţă ovală, ochii căprui, păr castaniu lung, fără semne particulare. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea purtată la data dispariţiei", a declarat Indrieş.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.