Zi cu ghinion pentru Serviciul Județean de Ambulanță Bihor. O a doua autospecială a serviciului a fost implicată într-un accident, în timp ce se afla în misiune. Impactul a avut loc sâmbătă seară, în Chiribiș, la doar câteva ore după ce o altă autospecială a fost lovită în Leș.

„Echipajul transporta o femeie însărcinată de la Borumblaca, iar accidentul a avut loc pe raza localității Chiribiș. În momentul de față știm doar că pacienta a fost preluată de o altă autospecială și nu este nimeni rănit astfel încât să meargă la spital”, a declarat sâmbătă seară pentru BIHOREANUL, Liciniu Venter, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Bihor.

Nu se cunosc împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța, a confirmat existența incidentului, precizând și ea că nu au fost victime, drept urmare evenimentul a fost înregistrat ca o simplă tamponare.

Pe de altă parte, a precizat aceasta, și accidentul din cursul după amiezii, din Leș, a rămas încadrat ca tamponare.

Așa cum BIHOREANUL a arătat, patru persoane au fost rănite, în urma unui accident produs sâmbătă pe DN 79 în Bihor, între o ambulanță și alte trei mașini. Între persoanele rănite s-au numărat atunci o doctoriță și asistenta echipajului din Ambulanță. Până la urmă, nicio persoană nu a rămas internată în spital, acesta find și motivul pentru care evenimentul a fost încadrat ca fiind fără victime.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!