Handbaliştii de la CSM Oradea au suferit, vineri, cel de-al doilea eşec în turneul campionatului Diviziei A, care se desfăşoară în aceste zile la Turda.

În ziua a doua a turneului cu numărul 2 din actuala ediţie de campionat, elevii antrenorului George Tăutu au primit replica echipei clujene Universitatea, în faţa căreia au trebuit să se recunoască învinşi, cu scorul de 37-31.

Similar cu jocul din prima zi, din compania timişorenilor de la CNOPJ, prima repriză a fost echilibrată, iar căderea echipei bihorene consemnându-se în partea secundă.

Astfel, după primele 30 de minute de joc, în disputa de vineri, scorul indica 16-15 în favoarea echipei clujene. În partea a doua însă apărarea CSM-ului a cedat, iar adversarii s-au desprins pe tabelă. Astfel, s-a ajuns ca în final, rezultatul confruntării să consemne o victorie la şase goluri pentru universitarii clujeni, cu 37-31.

În urma acestui joc, CSM Oradea rămâne cu două victorii din cinci partide, dar coboară pe locul 6 în Seria C, cu 6 puncte.

În meciul cu U Cluj, marcatorii formaţiei orădene au fost: Potera - cu 9 goluri, Szakacs - cu 7, Mateaş şi A. Farcaş - cu câte 3, Băban, Radu şi Criste - cu câte 2 goluri, Gal, Huţan şi Bora - cu câte un gol fiecare. În afară de aceştia, antrenorul George Tăutu i-a mai folosit pe portarii Duma şi Ene, şi jucătorii Bandi şi Breban.

La turneul de la Turda, CSM Oradea mai are de disputat două partide, cu gazdele de la Potaissa şi în comania liderului clasamentului Szejke Odorheiu Secuiesc.