Bărbatul în vârstă 42 ani, al cărui cadavru a fost descoperit joi dimineaţă lângă unul dintre drumurile ce leagă Oradea şi Sântandrei, a fost ucis, iar anchetatorii au deja în custodie o persoană, care ar fi recunoscut comiterea crimei. 

Sursele BIHOREANULUI spun că bărbatul ar fi fost ucis de una dintre cele trei surori ale sale, pe fundalul unui conflict.

Bărbatul, Alexandru L., locuia într-un apartament dintr-un bloc din centrul comunei Sântandrei, împreună cu cele trei surori.

În circumstanțe încă nefăcute publice de anchetatori, femeia l-ar fi ucis pe fratele ei pe noul drum dintre Sântandrei şi Oradea, unde l-ar fi sugrumat cu o sfoară.

Anchetatorii au refăcut şi traseul parcurs de cei doi, cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, iar femeia se află deja în custodia procurorilor.

În timpul audierilor şi-a recunoscut fapta comisă, urmând să fie cercetată pentru omor. Procurorii vor decide, de asemenea, dacă vor solicita Tribunalului Bihor să o aresteze preventiv.

Până joi după amiază, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, care face ancheta în caz, a făcut publică o singură informație legată de eveniment, şi anume că a deschis în caz un dosar penal, in rem, în care se fac cercetări pentru infracţiunea de omor.

După cum a relatat BIHOREANUL, cadavrul lui Alexandru L. a fost descoperit pe drumul dintre Oradea şi Sântandrei joi dimineaţa, cercetările la faţa locului fiind declanşate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!