Premiera show-ului America Express a fost cea mai urmărită emisiune TV duminică seara în România.

Difuzat de Antena 1, show-ul America Express - Drumul aurului are în „distribuție” echipe formate din Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Toți au pornit într-o întrecere epuizantă, din centrul Mexicului, purtând după ei toate bagajele, în căutarea rucsacurilor America Express.

„Prima ediție America Express a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 10 puncte de rating și 30.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.1 puncte de rating și 18.7% cota de piață. (...) Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8.3 puncte de rating și 19.7% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8.1 puncte de rating și 19.2% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 19:57-23:44, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 22:10, aproape 1,9 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane”, a transmis Antena TV Group.

În cea dintâi întrecere a sezonului, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns primii la Irina Fodor. Ei au fost urmați de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și de gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cele trei perechi de vedete au intrat astfel în lupta pentru câștigarea primului Joker, o miză nou introdusă în desfășurarea competiției – iar cei care și-au adjudecat acest premiu au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, avantajul oferit fiind posibilitatea de a scădea 30 de minute din ora la care ajung în punctul de acordare a imunității. 

Luni seara, concurenții se vor lupta pentru câștigarea primei imunități de pe Drumul Aurului, pentru care au de îndeplinit câteva misiuni solicitante. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!