Ediţia 2024-2025 a campionatului Ligii a IV-a Bihor la fotbal a început în weekend, cu un format nou, într-o singură serie, de 16 echipe, care se vor duela în sistemul clasic, fiecare cu fiecare, tur-retur, pe durata a 30 de etape.

Primul eşalon al competiţiilor de seniori pe care le organizează Asociaţia Judeţeană de Fotbal a debutat cu patru jocuri programate pe data de 24 august, iar celelalte patru dispute, pe 25 august.

Scorul etapei l-a reuşit Club Atletic Oradea, care s-a impus cu 9-0, la pauză 3-0, în faţa celor de la Izvorul Cociuba Mare, într-un joc desfăşurat la stadionul de la Paleu.

O victorie concludentă a obţinut şi Unirea Valea lui Mihai, dar în deplasare, pe terenul celor de la AS Olcea, scor 7-0, după 5-0 la pauză.

Tot în deplasare a câştigat şi CS Bihorul Beiuş, cu 3-0, la Salonta, pe terenul celor de la Olimpia Municipal, dar şi Foresta Tileagd, care s-a impus cu 3-2, la Alparea, în faţa celor de la CS Oşorhei.

În rest, au fost consemnate victorii pe teren propriu. Victoria Avram Iancu a câştigat cu 4-1 duelul cu CSO Ştei, în timp ce CSC Hidişelu de Sus s-a impus cu 2-0 în confruntarea cu Crişul Aleşd. 

Celelalte două partide s-au încheiat cu succese la limită: ACS Transilvania Academy – FC Universitatea Oradea 2-1 şi ACS Vadu Crişului – Voinţa Cheresig 2-1.

Etapa a 2-a este programată în perioada 31 august – 1 septembrie şi va cuprinde, printre altele, derby-ul orădean FC Universitatea – CAO, dar şi jocul dintre Bihorul Beiuş şi CS Oşorhei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!