Tânăra de 36 de ani rănită grav în accidentul petrecut luni dimineaţă pe DN79 lângă Aeroport a murit la câteva ore după internarea în Spitalul Clinic Judeţean.

"Starea celei de-a doua victime s-a degradat continuu, iar la două-trei ore de la internare a decedat. Totodată, unul dintre băieţii implicaţi în accident a intrat direct în blocul operator, iar celălalt este bine, dar şi el este internat, cu contuzii", a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi şeful SMURD Bihor.

Potrivit dr. Carmen Pantiş, medic la secţia de Anestezie Terapie Intensivă a spitalului, cea de-a doua victimă era sora primei femei care a murit. În prezent, la această secţie mai este internat şoferul maşinii, care e în stare destul de gravă, dar stabilă.

"Pacientul, în vârstă de 30 de ani, are contuzie pulmonară, traumatism abdominal cu ruptură de splină şi leziune hepatică. A intrat de urgenţă în sala de operaţie, i s-a scos splina şi s-a efectuat o sutură hepatică", a declarat Carmen Pantiş.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, fiind cauzat de un bărbat de 30 de ani din Cefa care nu avea permis de conducere. În apropierea Aeroportului, acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, foarte violent, maşina a şi luat foc.

Citeşte despre accident, în articolul: "O femeie a murit, iar alta e în stare foarte gravă, din cauza unui tânăr care nu avea permis şi a urcat la volan"