O autostradă din Spania a fost blocată din cauza unor şoferi care opreau să adune banii căzuţi dintr-o maşină ce a fost implicată într-un accident.

Evenimentul s-a petrecut luni pe Autostrada A-7, în apropierea oraşului Marbella din Spania. Mai multe vehicule au fost implicate într-un accident uşor, iar dintr-o maşină în care se aflau două persoane, implicată şi ea în coliziune, a căzut o servietă cu bani.

În servietă se aflau 20.000 de euro, iar din ea au căzut sute de bancnote de 50 de euro, scrie El Pais.

Zeci de şoferi au oprit apoi în mijlocul drumului pentru a culege bancnotele de pe asfalt, producând un ambuteiaj pe autostradă.

Din imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum unii şoferi opresc pentru a lua bancnotele răsfirate pe şosea, în timp ce alte maşini încearcă să se strecoare pentru a ieşi din blocajul de circulaţie.

A oprit chiar şi un autocar. Pe un profil de Twitter, de tip Info Trafic, a fost publicată o fotografie cu mai multe bancnote de 50 de euro pe un scaun ce pare a fi de autocar, iar în descriere apare că un pasager din acel autocar a adunat 500 de euro.

La faţa locului au intervenit agenţii din cadrul Grupului de Trafic al Gărzii Civile pentru a rezolva situaţia. 

Potrivit informaţiilor presei spaniole, care citează surse din poliţie, nu a fost făcută nicio arestare, însă oricine a luat din bani este acuzat de furt. 

Cei care au pierdut banii au declarat autorităţilor că urmau să cumpere cu ei o maşină second-hand.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!