În buricul Oradiei, lângă Parcul 1 Decembrie, la câţiva paşi de grădiniţă, şcoală şi vreo două biserici, a "reînviat" de câteva săptămâni celebrul club de striptease şi masaj erotic Cleopatra, resuscitat chiar de vechiul său proprietar, şi mai celebrul Albert Kallo, o vreme pus "pe pauză" după ce a fost prins exploatând minore într-un bordel de lux mascat sub forma unui salon de masaj erotic, pe Dealul Viilor.

Culmea e că, după cum a aflat Bihorel, noul night-club Cleopatra a primit şi autorizaţie, ce-i drept, ca bar, nu ca stabiliment pentru servicii erotice, care oferă "extaz nocturn pentru un spirit liber", după cum îşi descrie omul afacerea pe internet.

De altfel, "barul" are propriul site, inclusiv cu fotografiile fetelor, descrise ca "maseuze cu înaltă calificare" care "te vor ajuta să îţi atingi cele mai profunde dorinţe şi satisfacţii erotice". 

Deşi legea interzice astfel de afaceri la mai puţin de 250 metri de şcoli şi biserici, Bihorel îi felicită pe slujbaşii Primăriei, care au adus fetiţele de la Cleopatra mai aproape de tătici, probabil din grijă pentru creşterea natalităţii...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!