Echipa de volei feminin CSU Oradea s-a impus în deplasare în penultima etapă a turului din cadrul campionatului național Divizia A2, Seria Vest. Elevele antrenoarei Mariana Szabo-Alexi au evoluat la Deva, pe terenul celor de la CSV Cetate, pe care le-au învins la capătul a trei seturi, cu scorul de 3-0. Astfel, s-a consemnat 26-24, 25-18 și 25-11.

Primul set a fost cel mai echilibrat, echipa gazdă reușind să se desprindă și chiar să conducă cu scorul de 16-12, moment în care oaspetele s-au mobilizat și au egalat la 22, apoi universitarele au avut două mingi de set nefructificate, pentru ca în final să câștige în prelungiri cu 26-24.

Următoarele două seturi au fost la discreția bihorencelor, care au reușit să-și îmbunătățească eficiența la serviciu și blocaj, jocul fiind căștigat în mai puțin de o oră de joc.

Formația orădeană a urcat pe podium, după ce a acumulat 18 puncte în acest sezon, fiind la două puncte de locul doi ocupat de FC Argeș Pitești, echipă ce a învins în deplasare pe CSM Lugoj.

CSV Cetate Deva - CSU Oradea 0-3 (24-26, 18-25, 11-25)

CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Rizea Antonia, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Bikfalvi Andreea, Blaj Giulia și Moldovan Miruna. Antrenor: lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.

Ultima etapă a turului de campionat se va disputa sâmbătă, 1 decembrie, de Ziua Națională, când bihorencele vor evolua la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, cu începere de la ora 12.00.