Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii orădeni, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a spart centrul medical Arsmed din cartierul Ioşia, de unde a furat ustensile medicale folosite la operaţiile cu laser.

"Tânărul este acuzat că, după ce le-a sustras, a distrus componentele în cauză şi le-a vândut la un punct de colectare a fierului vechi din Oradea, unde au fost descoperite de poliţiştii orădeni, cu excepţia unui aparat, pe care l-au recuperat de la o cunoştinţă a suspectului", a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, prejudiciul creat de hoţ, în valoare de 24.500 lei, a fost parţial recuperat.

Bărbatul, cunoscut ca persoană fără adăpost, a fost reţinut în Arestul Inspectoratului de Poliţie Bihor pentru 24 de ore, iar marţi dimineaţă a fost prezentat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă. "Magistraţii au luat faţă de acesta măsura de siguranţă de a-i interzice părăsirea Municipiului Oradea pentru o perioadă de 30 de zile", a mai spus Alina Dinu.