Noroc incredibil pentru un şofer care a oprit cu maşina la o spălătorie de covoare de pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea. Omul a plecat fără să tragă frâna de mână, iar autoturismul a pornit cu spatele, a traversat toate cele patru benzi fără să fie lovit de un alt vehicul, oprindu-se în final în singurul loc de parcare liber din partea opusă a bulevardului. 

În înregistrarea realizată de un alt participant la trafic, în faţa căruia s-a derulat incredibila scenă, se vede cum maşina porneşte cu spatele de pe o parte a şoselei, traversează toate cele patru benzi pe care circulă maşini şi nimereşte în unicul loc rămas liber din parcarea din partea opusă.

Aici, autoturismul - care are numere de înmatriculare maghiare - loveşte de câteva ori bordura cu spatele, iar apoi se opreşte. 

Filmarea a fost postată pe conturile de Tiktok şi Youtube ale unui artist orădean, Dacian de la Oradea, cântăreţ de muzică de petrecere.

"Ce-ai făcut Bobiţă? N-ai tras frâna de mână", a comentat artistul în postarea de pe Tiktok, care a devenit virală, stârnind sute de comentarii haioase.

"Ăsta parchează mai bine decât mine", "Nici şoferul nu o parca mai bine", "A parcat mai bine decât nevastă-mea", "Doresc să cumpăr această maşină, rog proprietarul să-mi dea mesaj", "Deci nu doar Tesla poate parca singură...", sunt doar câteva din aceste comentarii. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!