La trei ani după începerea lucrărilor de reabilitare a DN 76 Oradea-Beiuş-Deva, în condiţiile în care pentru derularea acestora e asigurată întreaga finanţare din surse europene, dar ritmul de muncă, ba chiar şi calitatea, sunt sub orice critică, prefectul Claudiu Pop a insistat ca directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, precum şi directorul regional de la Cluj, Eugen Cecan, să vină în Bihor pentru a se convinge personal de această stare de lucruri. 

"Cu această ocazie s-a constatat lipsa cvasitotală de activitate a societăţii SCT Bucureşti (care a preluat CCCF Timişoara), deţinătoarea contractului de execuţie pe tronsonul Oradea-Pocola. Ca urmare a acestui fapt, în cursul săptămânii viitoare conducerea CNADNR va lua măsuri împotriva societăţii amintite, luându-se în calcul inclusiv rezilierea contractului", se arată într-un comunicat dat publicităţii vineri de către Prefectura Bihor.

Potrivit acestuia, rezilierea contractului este dorită şi de prefectul Claudiu Pop, "din cauza incapacităţii dovedite de către societatea respectivă de a-şi onora la termen obligaţiile contractuale".

Pe principiul "una rece, una caldă", cu ocazia vizitei la Oradea şefului CNADNR, acesta a dat şi o veste bună, şi anume că săptămâna viitoare va fi semnat contractul de execuţie a pasajului suprateran peste şoseaua de centură în zona spre Cihei.