Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta au întocmit dosar penal pe numele unui orădean de 21 ani care, luni după amiaza, a încercat să iasă din România prin PCTF Salonta Rutier la volanul unui autoturism fără să deţină permis de conducere, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor, subinspectorul Cătălin Simuţ.

"Cetăţeanul s-a prezentat cu un autoturism marca Renault înmatriculat în Ungaria, iar la controlul de frontieră a prezentat doar paşaportul şi certificatul de înmatriculare al autoturismului, fără a putea arăta permisul de conducere pe care a declarat că nu îl deţine asupra lui", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost condus la sediul PTF Salonta unde, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că orădeanul nu posedă permis.

"Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere", a mai spus subinspectorul Simuţ.