Preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, 61 de ani, şi-a depus noua declaraţie de căsătorie la ofiţerul de stare civilă din Primăria Oradea, viitoarea sa soţie fiind Natalia Floruţa, tânăra de 30 de ani pentru care parlamentarul s-a şi despărţit de fosta sa consoartă.

Potrivit unor surse din anturajul preşedintelui PDL Bihor, divorţul acestuia de fosta soţie, Angela, împreună cu care a trăit mai bine de patru decenii, s-a pronunţat în spatele uşilor închise, în faţa unui mediator, după ce aceştia s-au pus de acord şi cu partajul bunurilor comune.

Declaraţia de căsătorie se depune în termen de minim 10 zile înaintea evenimentului, semn că cei doi se pregătesc să-şi oficializeze relaţia înaintea Postului Crăciunului, care începe pe 15 noiembrie.

BIHOREANUL a dezvăluit, în premieră, la începutul lunii septembrie, faptul că liderul PDL Bihor a solicitat divorţul de fosta sa soţie, pentru o femeie cu 31 ani mai tânără decât el.

Cu acel prilej, liderul PDL a recunoscut problemele de acasă, dar s-a ferit să vorbească multe despre tânăra sa iubită, refuzând să spună cum, unde şi când a cunoscut-o.

"Am o relaţie, într-adevăr, o relaţie mai recentă", a spus Seremi, adăugând totuşi, la insistenţele reporterului, că aşa-zisa "relaţie recentă" nu datează de o lună-două, ci de anul trecut, înainte ca el să fie obligat să-şi părăsească vila conjugală.

Citiţi despre povestea de amor a parlamentarului PDL în articolul: Irinel de Bihor: Preşedintele PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani