Şase persoane, printre care doi minori, au fost rănite şi sunt internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă pe drumul judeţean 768 în localitatea bihoreană Hodiş.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Beiuş, evenimentul rutier a fost provocat de neatenţia unui tânăr de 27 ani.

Aflat la volanul unei Skoda Fabia, Narcis Licuţa circula dinspre Holod spre localitatea Hodiş şi nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism Mercedes Vito cu numere de Spania, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 ani, din localitatea Girişu de Criş, Cosmin Păcală.

În momentul în care şoferul Mercedesului a încetinit pentru a vira la dreapta, Licuţa a acroşat aripa stângă din spate a vehicolului, după care a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un Audi condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Sânmartin, Teodor Chiş.

În urma impactului, autoturismul Audi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, adânc de 4 metri.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor patru persoane din Audi, şoferul, soţia acestuia şi cei doi copii, de 14 respectiv 16 ani, şi rănirea uşoară a celor două persoane din autoturismul Skoda, şoferul şi soţia acestuia, de 25 ani.

Cele şase persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Oradea de mai multe echipaje ale SMURD. "Familia cu copii rămân în spital. Prezintă diverse traumatisme, fetiţa de 14 ani a şi fost operată deja. Alte două persoane, soţ şi soţie, sunt încă în evaluare", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Adriana Bălan, medic la SMURD şi UPU.