Două persoane, soţ şi soţie, au murit, luni, pe DJ 793 între Sudrigiu şi Pietroasa, în urma unui grav accident între un BMW şi un Suzuki. Şoseaua a fost blocată provizoriu. Elicopterul SMURD a preluat-o pe fetiţa celor doi, şi ea rănită, pentru a o transporta la spital.

Accidentul s-a petrecut la ora 12.20. Şoferul autoturismului Suzuki a virat la stânga spre un drum lateral, maşina fiind izbită violent de un BMW care venea cu viteză dinspre Sudrigiu, potrivit surselor BIHOREANULUI.

În Suzuki se aflau un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, alături de fiica lor. Din nefericire, în urma impactului cei doi soţi au intrat în stop cardio respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, au murit. Fetiţa lor în vârstă de 3 ani a fost şi ea rănită şi este transportată cu elicopterul SMURD la spital.

Elicopterul SMURD a intervenit la faţa locului de la Arad, potrivit locotenentului Janosi Daniel, din cadrul ISU Crişana.

„Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi la finalizarea misiunii de salvare vor efectua cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor accidentului rutier. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

UPDATE: Vină împărţită!

Poliţia Bihor a transmis, luni după-amiaza, primele concluzii ale cercetărilor la fața locului în cazul accidentului rutier produs între Sudrigiu şi Pietroasa, soldat cu doi morţi. Potrivit informării, vina ar fi a ambilor şoferi: cel din BMW a intrat într-o depăşire neregulamentară, iar cel din Suzuki, care şi-a pierdut viaţa, a virat fără să se asigure.

Vezi detalii în ştirea: Cauza accidentului rutier mortal din Bihor: Şoferul din BMW a depăşit neregulamentar, iar cel din Suzuki nu s-a asigurat înainte de viraj