Accident grav, vineri la prânz, pe drumul judeţean 795, între localităţile Salonta şi Arpăşel. O şoferiţă de 44 ani din Ungaria a pierdut controlul direcţiei într-o curbă la dreapta, a pătruns cu maşina pe contrasens, unde s-a izbit de o dubiţă condusă de un arădean de 39 ani.

În urma impactului, ambii şoferi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Bărbatul a suferit fracture la membrele inferioare şi a fost internat la Secţia de Ortopedie. Şoferiţa, în schimb, a scăpat cu leziuni uşoare, o contuzie, însă a rămas sub observaţie", a declarat şeful SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

Potrivit unor surse judiciare, din primele cercetări efectuate la locul accidentului de poliţiştii din Salonta, vina pentru accident aparţine femeii, care a pierdut controlul volanului din cauza ameţelii. Asta pentru că, după cum a declarat femeia, a înghiţit un număr mare de somnifere pe care le-a amestecat cu alcool.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, şoferiţei i-au fost recoltate probe biologice imediat după internarea în spital. "Rezultatele vor fi transmise colegilor care se ocupă de anchetă în cursul săptămânii viitoare", a mai spus Dinu.