Un accident soldat cu doi răniţi şi trei maşini avariate a avut loc sâmbătă la prânz pe strada Ion Bogdan.

Un drum blocat, două victime, trei maşini...

Accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 12:42.

"În accident au fost implicate trei autoturisme iar două persoane au fost rănite şi urmează să fie transportate la spital pentru investigaţii", a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa.

Cele trei autovehicule avariate blochează circulaţia pe strada care duce la prelungirea drumului rapid.

"Traficul rutier este deocamdată blocat şi dirijat de poliţiştii de la faţa locului pe străduţele adiacente. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Evacuat prin parbriz

Cele două victime ale accidentului de sâmbătă au primit îngrijiri medicale şi sunt în afara oricărui pericol.

"Este vorba de un şofer cu traumatism cranian minor şi un copil de 6 ani, fără centură, pasager pe bancheta din spate, care s-a ales cu o contuzie la umăr", a declarat Hadrian Bordea, şeful UPU-SMURD.

Pompierii militari au trebuit să intervină pentru descarcerarea şoferului şi evacuarea lui prin parbriz pentru că autovehiculul în care se afla a fost prins între alte două maşini.

În prezent agenţii de poliţie prezenţi la faţa locului desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului.