Un accident rutier a blocat total traficul pe DN1, lângă localitatea bihoreană Corniţel. În accidentul rutier au fost implicate două autoutilitare şi o autocisternă, iar din primele informaţii, unul dintre şoferi este rănit. 

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier a fost anunţat miercuri, la ora 10.54, prin numărul de urgenţă 112. "Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că, pe DN 1, în localitatea Cornițel, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoutilitare și o autocisternă. În prezent, traficul rutier este blocat", se menţionează în informare. 

În urma accidentului rutier, o persoană a suferit diverse leziuni și i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Poliţiştii precizează că în zonă nu există risc de explozie, autocisterna fiind goală. 

La faţa locului au ajuns poliţiştii rutieri, care au început cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

UPDATE. Traficul rutier s-a reluat pe DN1

După două ore în care traficul rutier a fost blocat total pe DN1, în zona localităţii Corniţel, iar apoi s-a circulat alternativ, pe un singur sens, dirijat de poliţiştii aflaţi la faţa locului, începând de la ora 13.30, traficul rutier se desfăşoară normal.

Starea victimei este stabilă, după cum a declarat, pentru BIHOREANUL, şeful UPU/SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea. "Deocamdată, victima nu a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe. A durat mult până când persoana fost descarcerată. Din informaţiile primite, victima prezintă politraumatisme care, în acest moment, nu îi pun viaţa în pericol", a declarat dr. Hadrian Borcea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!