Un accident grav, cu două microbuze și un autoturism, s-a produs în zorii zilei de joi, pe o stradă din Parcul Industrial I din Oradea, cel de la ieșirea spre Borș. 17 persoane au fost implicate, dintre care 9 au ajuns la Spitalul Județean din Oradea, rezultă din primele informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor.

Conform unui comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al ISU, lt. col. Camelia Roșca, evenimentul s-a produs în jurul orei 5.35.

„Cele 17 persoane au fost evaluate de echipajele medicale, 9 dintre acestea, care prezentau răni ușoare (cod verde medical - n.r. - rănite ușor) fiind asistate medical și transportate la spital”, a precizat Camelia Roșca.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de victime multiple, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala medicului de urgență.

UPDATE: 

Poliția Bihor a trimis o primă informare despre acest accident, precizând că s-a petrecut pe strada Nicolae Filipescu din Oradea. Este o stradă din Parcul Industrial I, în zona companiilor Emerson și Faist.

„La data de 25 ianuarie a.c., la ora 05.35, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe strada Nicolae Filipescu din municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un microbuz. La scurt timp, un autoturism ar fi acroșat microbuzul și un alt microbuz, prezent în zonă pentru a prelua călători, în acest caz evenimentul fiind unul fără victime”, a transmis Alin Laza, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor. 

Șapte persoane au suferit diverse leziuni, fiind transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, a transmis și reprezentantul IPJ.

UPDATE 2:

IPJ Bihor a transmis în jurul orei 13 că: „În urma investigării medicale a persoanelor transportate la spital, evenimentul rutier a fost încadrat ca fiind unul fără victime”.

Astfel, cum nu au fost răniți, nu continuă cercetările în acest caz, pentru a se stabili care a fost dinamica accidentului. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!