Un timişorean de 50 ani s-a ales cu dosar penal şi a fost trimis pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor după ce, marţi seara, băut la volan, a acroşat un pieton lângă Piaţa Cetate iar apoi a părăsit locul accidentului.

Accidentul s-a produs la ora 19.10 la intersecția străzii Piața Cetății cu strada Ion Ghica, unde, aflat la volanul unui autoturism, bărbatul a acroşat cu maşina o femeie de 52 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni şi apoi a dispărut.

Nu pentru mult timp căci, cu ajutorul camerelor de supraveghere ale oraşului, maşina lui a fost dibuită în trafic şi blocată în centrul oraşului, în intersecţia de lângă Centrul comercial Crişul.  

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea legală a poliţiştilor, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore”, a declarat, miercuri, agentul principal Ioana Lascău, de la Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Din fericire, victima accidentului, o femeie din Husasău de Tinca, a scăpat cu leziuni uşoare. „Pacienta a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, însă în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că a suferit o contuzie la spate. A şi plecat acasă aseară”, a explicat BIHOREANULUI şeful UPU, dr. Hadrian Borcea.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului

 sursa foto: facebook grupul Info Trafic Bihor