Cel puţin trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut luni în jurul prânzului pe Şoseaua Borşului, în apropiere de sediul firmei Masterplast. Un TIR care ieşea din curtea unei fabrici a lovit un microbuz cu număr de Iaşi care venea dinspre Borş spre Oradea.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi SMURD, inclusiv echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, care au preluat victimele şi le-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de trecere.

"Şoferul unui autotren, în momentul în care a ieşit din curtea unei firme, nu a acordat prioritate de trecere şi a fost acroşat de un microbus care circula regulamentar", a explicat reprezentanta Poliţiei. 

În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, însă în urma investigaţiilor medicale doar una singură a necesitat internarea.

"Pacienţii au suferit răni uşoare. O singură persoană a rămas spitalizată cu traumatism cranio-cerebral minor şi fractură de gleznă", a declarat Beres Zsolt, medic în cadrul SMURD Bihor.