Opt persoane au fost implicate într-un accident rutier cu trei maşini care s-a produs marţi după-amiaza pe noua centură Sânmartin. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.30, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenţie a Gărzii 1 Mai, o motocicletă de paramedic SMURD, precum şi un echipaj de terapie intensivă mobilă tot din cadrul SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca, cele opt victime implicate în accident, şase adulţi şi doi copii, au fost evaluate la faţa locului, fără ca acestea să fie apoi transportate la spital.

Accidentul a blocat temporar un sens de mers, dar circulația a fost reluată între timp. 

Comisar șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, precizat că, dat fiind că nicio persoană nu a fost internată ca urmare a evenimentului rutier, Poliţia l-a catalogat drept o tamponare. 

Noul drum de legătură dintre Oradea şi Sânmartin, care funcţionează şi ca centură a acestei localităţi şi a Băilor Felix şi 1 Mai, a fost deschis traficului la finalul lunii mai. Așa cum BIHOREANUL a scris, pe noua șosea limita de viteză este de 90 km/h și, doar pe o porțiune de circa 300 de metri, este de 50 km/h. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!