O persoană a ajuns la spital, miercuri, la prânz, după ce un autoturism Audi A4 şi unul Opel Astra s-au ciocnit pe Calea Clujului, iar una dintre ele a ricoşat pe trotuar, acroşând un pieton şi oprindu-se, în final, în peretele unei case.

"Din datele preliminare, este vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme care s-au lovit. În urma impactului, una dintre maşini a ricoşat pe trotuar şi a acroşat un pieton care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Este vorba despre o femeie care, din fericire, a scăpat cu contuzii. I s-au acordat îngrijiri medicale şi a plecat acasă", a declarat pentru BIHOREANUL şeful SMURD-UPU Bihor, dr. Hadrian Borcea. 

Din cercetările efectuate la faţa locului, vina pentru accident o poartă şoferul din Audi, un tânăr de 21 ani din comuna Oşorhei. În timp ce conducea maşina înspre strada Dragoş Vodă, la intersecţia cu strada Olarilor, acesta a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe strada respectivă, fără să se asigure, lovindu-se de Opelul Astra, condus din sens opus de un orădean de 31 ani. 

În urma impactului, Opelul a fost proiectat pe trotuarul unui imobil, accidentând o femeie în vârstă de 80 ani care se afla pe trotuar. "Orădeanca a suferit leziuni uşoare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. 

Ambii şoferi au fost supuşi testului cu etilotest, iar rezultatul a fost negativ.