Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Ioana Indrieş, accidentul a fost provocat de un tânăr de 29 de ani. "Şoferul a pierdut controlul maşinii la o curbă la dreapta, din cauză că nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un tânăr din Beiuş. În microbuz erau şase persoane, inclusiv şoferul, iar în cealaltă maşină se aflau patru personae", a declarat Indrieş pentru eBihoreanul.ro.

În urma impactului, cele zece persoane, printre care şi cei doi şoferi, au fost rănite şi transportate la Spitalul judeţean.

Directorul spitalului, Florian Bodog a declarat pentru eBihoreanul.ro că răniţii au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde li se fac investigaţii. "Din cele zece persoane, două vor necesita monitorizare, având fracturi mai dificile. O persoană are o fractură a membrului inferior, iar cealaltă o fractură de antebraţ. Celelalte persoane au suferit fracturi şi contuzii mai uşoare. Starea celor zece victime este bună", a spus Bodog.