Descoperire şocantă, luni dimineaţă, pentru patronii unui magazin de seminţe de flori din comuna bihoreană Oşorhei. Când au deschis, în toaleta spaţiului comercial zăcea un bărbat mort, cu pantalonii în vine.

Cei doi au sunat imediat la 112, iar în scurt timp, un echipaj de poliţişti a sosit la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Medicii urgentişti chemaţi la faţa locului nu au mai avut ce să facă, decât să constate decesul, tânărul fiind mort de cel puţin o zi.

Din primele cercetări, victima este un hoţ care a dat mult de furcă poliţiştilor din zonă şi care, sâmbătă noaptea, a încercat să dea o nouă spargere, dar aceasta i-a fost fatală.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a încercat să intre în magazin pe geamul toaletei, însă, cum locul era strâmt, pantalonii i s-au agăţat în geam. Cel mai probabil forţându-se să intre, tânărul a căzut în cap şi şi-a frânt gâtul, rămânând pe jumătate dezbrăcat, cu picioarele şi o parte din trunchi suspendate, deasupra WC-ului.

Ancheta în caz e efectuată de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

"Victima are numeroase furturi la activ. Mai în glumă, ar trebui să înregistrăm cazul ca accident de muncă, pentru că a murit în timp ce intra prin efracţie, într-un spaţiu comercial, cel mai probabil tot ca să sustragă bunuri", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Cristian Ardelean.

Potrivit acestuia, cadavrul hoţului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei, însă, din verificările făcute, poliţiştii au stabilit că nu există suspiciuni de omor.