Opt persoane, dintre care 3 copii, au fost rănite într-un grav accident de circulaţie produs pe DN 1, în localitatea Căpuşu Mare. O maşină condusă de un bărbat din Bihor a fost izbită în plin de autoturismul condus de un şofer de 37 de ani care nu avea permis de conducere şi a şi fugit de la locul accidentului. Patru persoane au rămas încarcerate, un tânăr fiind resuscitat.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs în jurul orei 18, fiind implicate două autoturisme.

"În urma evaluărilor medicale s-a constatat că au rezultat 8 victime, dintre care 3 minori, care au fost transportate la spital, una dintre acestea fiind în stare gravă. Valorile de trafic sunt uşor ridicate", au anunţat poliţiştii în jurul orei 18.30.

Și fără permis, și fugar

Primele cercetări de la faţa locului arată că evenimentul a fost provocat de un bărbat de 37 de ani din Cluj Napoca.

"Autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în direcţia municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din judeţul Bihor. După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin. Au fost transportate la spital 8 persoane, printre care cei doi conducători auto şi 3 minori", a transmis Poliţia Cluj.

Tânărul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

Testul cu aparatul etilotest a arătat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice, dar "vor fi prelevate mostre biologice", au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Un tânăr în stop cardio-respirator

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, care a trimis şi imagini de la locul faptei, a precizat că 4 victime au fost încarcerate în urma evenimentului. Dintre acestea, două - un bărbat în vârstă de 34 de ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani - au fost extrase în stare gravă de către salvatori.

Tânărul de 34 de ani a intrat în stop cardio-respirator şi i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către un echipaj SMURD. "Acestuia i-au revenit funcţiile vitale şi a fost transportat de urgenţă la spital", a precizat ISU.

Celelalte patru victime, care nu au rămas încarcerate, dar au ajuns la spital, sunt un tânăr de 20 de ani și 3 minori.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!