Un grav accident rutier s-a petrecut duminică seara pe un drum județean din Bihor (DJ763), la ieșirea din Sudrigiu înspre localitatea Pietroasa. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune puternică, iar în urma impactului două persoane au suferit leziuni.

După ce au primit primele îngrijiri la fața locului, cele două victime au fost transportate la spital, a precizat Alin Laza, ofițer de presă în cadrul Poliției Bihor.

Producerea accidentului a fost semnalată printr-un apel la 112, înregistrat cu 15 minute înainte de ora 19.

Imaginile surprinse la fața locului de martori arată că ambele autoturisme au fost grav avariate.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele accidentului, însă polițiștii rutieri fac cercetări pentru a le afla. 

Traficul rutier s-a desfășurat o perioadă pe o singură bandă de circulație, fiind dirijat de polițiștii rutieri. 

UPDATE: 

Poliția Bihor a trimis luni o informare despre accident, precizând că doar o persoană a rămas la spital. 

„În urma investigațiilor efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 763, în afara localității Sudrigiu, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus, de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Răbăgani, județul Bihor. În urma accidentului rutier, o femeie, de 44 de ani, din comuna Pietroasa, pasageră în autoturismul condus de bărbatul, de 41 de ani, ar fi suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital”, se arată în comunicatul trimis de IPJ Bihor. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!