Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică seară, între localităţile bihorene Sălard şi Cauaceu.

Accidentul rutier a fost sesizat prin numărul unic de urgenţă 112 la ora 17.24, pe drumul naţional 19E. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie, de pompieri militari şi cadre medicale.

Din primele informaţii, două autoturisme s-au lovit, iar patru persoane au fost rănite. „Sunt implicate patru victime, dintre care trei se află în stop cardio-respirator. Echipajul de descarcerare procedează la evacuarea a două persoane rămase captive în mașinile avariate”, a transmis sergent major Alina Butaci, de la biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor. 

Două dintre victimele resuscitate nu au mai putut fi salvate de medici.

"Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forţele de intervenţie, două victime, o femeie şi un bărbat, nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora. Celelalte două victime, doi bărbaţi, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, dintre care una în stare critică", sergent major Alina Butaci, de la biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor. 

Traficul în zonă este blocat.

"Se deviază pe drumul comunal 21, pe ruta Sălard - Hodoş - Cauaceu", a transmis comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

UPDATE: Traficul, reluat după 3 ore

La mai bine de trei ore de la producerea accidentului, la ora 20.55, traficul rutier a fost reluat pe DN 19E și se desfășoară în condiții normale, a transmis comisarul șef Alina Fărcuța.

Video de la locul accidentului (sursa: ISU Crișana):

UPDATE: Provocat de un șofer beat 

Accidentul petrecut în seara de 1 ianuarie între localitățile Sălard și Cauaceu a fost provocat de o depășire neregulamentară, în care s-a angajat un șofer de 36 de ani din Oradea, aflat la volanul unui Volkswagen, care a intrat pe contrasens, lovindu-se de un Peugeot.

Bărbatul care a provocat accidentul conducea beat, având 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat! Citește detalii, aici!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!