O şoferiţă de 26 ani din comuna Chistag a fost internată în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe drumul comunal 183, în zona fabricii de ciment Holcim.

Potrivit unui comunicat făcut public, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00. „Un bărbat de 30 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, dinspre localitatea Peștere spre localitatea Subpiatră, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga şi a acroşat o maşină aflată în depăşirea lui”, se precizează în informare.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a ricoșat într-o autoutilitară parcată pe partea stângă, în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, o tânără de 26 de ani din Chistag, s-a ales cu fracturi şi leziuni serioase la mâini şi picioare, fiind transportată la Unitatea de primire a Urgenţelor (UPU) din Spitalul Clinic Judeţean din Oradea.

„Pacienta are multiple leziuni la nivelul membrelor. Viaţa nu îi mai este în pericol, dar e internată, încă, la Secţia de Terapie Intensivă”, a declarat, joi, BIHOREANULUI şeful UPU, dr. Hadrian  Borcea.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

(foto: www.alesdonline.ro)