Prima zi de relaxare a restricţiilor s-a soldat cu un accident grav pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea. Un motociclist a fost grav rănit, după ce s-a lovit de o veche Dacie.

Aruncat la 15 metri

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, apelul prin numărul de urgenţe 112 a fost făcut la ora 17.37.

"Accidentul rutier s-a produs pe Bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţia cu strada Zimbrului din Oradea. Sunt implicate o motocicletă şi un autoturism. Conducătorului motocicletei i se acordă acum primul ajutor la faţa locului, iar traficul rutier nu este blocat", a precizat Alina Fărcuţa.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările evenimentului rutier. Sursele BIHOREANULUI spun că, în urma impactului, motociclistul a fost aruncat mai bine de 15 metri. Bărbatul ar fi în stop cardio-respirator, fiind resuscitat la faţa locului.

"Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi înprejurărilor accidentului rutier", a mai spus reprezentanta Poliţiei.

Accident motociclist Oradea foto Silviu Filip

Foto: Silviu Filip

UPDATE: În stare critică

Medicii SMURD au reuşit să îl resusciteze pe motociclist, el fiind în prezent în stare critică.

"După efectuarea manevrei de resuscitare, victima a fost transportată în stare de inconştienţă", a declarat BIHOREANULUI maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana.

Vom reveni cu detalii în măsura în care acestea vor fi disponibile