Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă seară, cu câteva minute înainte de ora 20, în pasajul Magheru din Oradea.

Două mașini, un Porsche Carerra S și un Ford Fiesta, s-au lovit, iar mai multe persoane au fost rănite. O femeie a rămas încarcerată!

Mai multe echipaje de medici, politiști și pompieri au fost prezente la fața locului.

"Eu stau la etajul 8 și am auzit dintr-o dată că cineva accelerează cu mașina sau motocicleta. S-a auzit o pocnitură puternică, apoi dintr-o dată liniște", a povestit pentru BIHOREANUL o locatară din zonă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Alina Fărcuța, a precizat pentru BIHOREANUL că patru victime primesc ajutor medical.

Ulterior, toate cele 4 persoane au fost transportate la spital.

Traficul rutier a fost blocat în pasaj, pentru ca polițiștii să facă cercetările la fața locului. Deocamdată, modul în care s-a petrecut accidentul nu se cunoaște.

UPDATE: Șoferul a fugit de la locul accidentului!

Polițiștii bihoreni au anunțat, duminică, deschiderea unui dosar penal, pentru că au bănuiala că șoferul Porsche-ului, care a fost vinovat pentru producerea accidentului, a fugit de la fața locului.

Singurele victime din Porsche pe care oamenii legii le-au găsit au fost doi bărbați, ambii beți, care nu au lămurit cine a fost la volan.

Sursele BIHOREANULUI susțin că mașina aparține lui Dorin Luca, fiul familiei care deține școala de șoferi Auto Dorina.

UPDATE: Șoferul s-a predat și a fost reținut

Poliția Bihor a anunțat, duminică seară, că l-a reținut pe bărbatul care a fost la volanul Porsche-ului implicat într-un accident grav, în pasajul Magheru.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani s-a predat Poliției, și, spun sursele BIHOREANULUI, testat dacă a consumat droguri, a ieșit pozitiv la cocaină.

Detalii, în articolul „Șoferul Porsche-ului care a izbit o altă mașină, în pasajul Magheru, reținut de polițiști. Era drogat când a provocat accidentul!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!