Accident grav, joi, la ieşirea din Salonta, unde o autobasculantă încărcată cu pietriş s-a răsturnat într-o curbă peste pietonii care se deplasau pe marginea drumului.

Echipajele de intervenţie nu cunosc, încă, numărul răniţilor, dar la locul accidentului sunt reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Salonta şi Oradea, care au solicitat şi elicopterul SMURD, precum şi echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Poliţiştii rutieri efectuează cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Şoferul autobasculantei şi pasagera sa, care au suferit diferite contuzii, au fost preluaţi de un echipaj SMURD, respectiv de unul al Serviciului de Ambulanţă, care i-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Circulaţia în zonă este dirijată pe un singur fir de poliţiştii rutieri care efectuează şi ancheta la faţa locului.

UPDATE:

Traficul în zona accidentului a fost blocat, fiind deviat din centrul municipiului Salonta pe străzile: Kulin Gyorgy-Toldi-Crişan-Tincii. "Traficul va rămâne blocat până la ridicarea autobasculantei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.