O tânără în vârstă de 26 de ani care, sâmbătă seară, îşi plimba copilul de 2 ani pe şosea a fost acroşată de maşina condusă de un bihorean din Auşeu şi a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, evenimentul rutier s-a produs pe drumul judeţean 764, chiar în comuna Aştileu, şi a fost anunţat, sâmbătă seara la ora 21.

"Un bărbat de 39 de ani, din comuna Auşeu, în timp ce conducea un autoturism pe o porţiune de drum cu piatră cubică, în rampă şi carosabil umed, a acroşat cu partea dreapta faţă a autoturismului o femeie de 26 de ani, din Aştileu", se precizează în informarea poliţiştilor.

Conform documentului, momentul acroşajului, femeia circula pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de deplasare, împingând o bicicletă fără pedale, pe care se afla un minor de doi ani.

În urma accidentului rutier, femeia a ajuns cu multiple leziuni la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că femeia de 26 de ani prezenta o concentraţie alcoolică de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.