Un bărbat în vârstă de 49 ani din Beiuş a fost internat în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier produs, joi dimineaţă, în Beiuş. Călare pe o motocicletă Yamaha, bărbatul circula pe o stradă din municipiu şi, în condiţii neelucidate încă, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal cu motocicleta într-un autobuz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, accidentul s-a produs la ora 8.55, pe strada Bihorului. Beiușeanul circula pe motocicletă dinspre Ştei spre Oradea când s-a izbit frontal de un autobuz condus din direcţia opusă de un bărbat de 46 ani din comuna Lazuri de Beiuş.

„În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, a declarat comisarul şef Alina Dinu.

Poliţiştii rutieri din Beiuş continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, însă cauzele accidentului vor putea fi lămurite în întregime doar după ce motociclistul îşi va reveni.

Starea bărbatului este gravă, după cum spune purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Dacian Juca. „Pacientul are multiple traumatisme, inclusiv traumatism cranio-cerebral mediu, multiple fracturi de omoplat şi claviculă, dar şi la şapte coaste”, a declarat medicul.

Bărbatul a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.