O tânără în vârstă de 19 ani din Nojorid a fost grav rănită, luni, după ce a fost izbită pe trecerea de pietoni de un autotren condus de un şofer în vârstă de 30 ani din Ungaria.

Fata a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean din Oradea cu traumatism cranio-cerebral sever, dar şi cu multiple alte leziuni, starea ei fiind extrem de gravă.  

"Accidentul a fost anunţat pe telefonul de urgenţă 112 la ora 11.25. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, şoferul autotrenului, care conducea dinspre Nojorid spre Oradea, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor şi a acroşat o localnică de 19 ani, care era angajată în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător", a declarat pentru BIHOREANUL agentul principal Ioana Lascău de la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Timp de o oră, circulaţia pe DN79 s-a desfăşurat pe o singură bandă, alternativ. "Cercetările la faţa locului s-au finalizat, iar traficul se desfăşoară în condiţii normale", a mai spus Lascău.