Două persoane au ajuns la spital, luni, în urma unui accident rutier grav produs pe DN1, în localitatea Urvind.

Din primele date, trei maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului două persoane au rămas încarcerate, fiind scoase dintre fiare de echipajele de urgenţă ale SMURD Bihor.

"Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 ani şi unul de 60 ani care au fost preluaţi cu traumatism toracic, fracturi ale coastelor şi ale membrelor inferioare. Primul va rămâne internat pe secţia de Terapie Intensivă iar cel de-al doilea pe secţia de Ortopedie", a declarat şeful SMURD-UPU Bihor, dr Hadrian Borcea.

În urma accidentului rutier, circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri pentru o scurtă perioadă de timp. Echipaje ale Poliţiei Rutiere Bihor se află la locul evenimentului rutier pentru cercetări.

UPDATE. Din cercetările efectuate de poliţişti, accidentul a fost provocat de neatenţia unui şofer în vârstă de 36 ani din Aştileu. Aflat la volan, acesta nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de maşina din faţa sa, condusă de un bărbat de 53 ani din Zalău, judeţul Sălaj, pe care a lovit-o şi a împins-o pe contrasens. Aici, maşina sălăjanului s-a izbit frontal de un autoturism care venea din sens opus şi pe care l-a proiectat în şanţ.

"În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism și şoferul celui de-al treilea, un bărbat de 60 ani din Sighişoara, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internați în spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.