Două persoane au ajuns la spital, iar un autoturism a fost grav avariat, în urma unui accident rutier produs vineri seară în localitatea Valea lui Mihai.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, evenimentul rutier semnalat vineri, la ora 21.27, prin numărul de urgenţă 112, s-a produs pe strada Kazinczy Ferenc.

Aflat la volanul unui Seat Leon, un tânăr în vârstă de 22 ani, din Valea lui Mihai, a intrat în depăşirea unei alte maşini, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu de separare a sensurilor de circulaţie, iar la revenirea pe bandă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

"Maşina condusă de tânăr a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton, iar în urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul iniţial de deplasare, după care a intrat în coliziune cu un stâlp electric", a explicat Lascău.

Deşi maşina a fost distrusă în totalitate, şoferul şi pasagerul său, un tânăr în vârstă de 19 ani tot din Valea lui Mihai, au avut noroc. "Cei doi au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a mai spus ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor. 

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Marghita, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.