Accident grav, marţi după-amiază, pe şoseaua de centură a oraşului Vaşcău. Un tânăr de 28 ani din comuna Lunca, aflat la volanul unui autoturism Opel, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un TIR.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, Camelia Roşca, în urma impactului tânărul a intrat în stop cardio-respirator, astfel că echipajele SMURD Bihor au încercat timp de aproape 2 ore să îl resusciteze. 

"Noi am fost sesizaţi despre accident în jurul orei 15.05, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Staţiei de pompieri Ştei cu autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, echipaj de prim-ajutor calificat, dar şi elicopterul SMURD, cu medic. Pompierii au descarcerat victima, iar echipajele de prim-ajutor şi medicul au început manevrele de resuscitare", a explicat căpitanul Camelia Roşca. 

După o oră şi jumătate, însă, medicii s-au declarat învinşi. "La ora 16.50 a fost declarat decesul", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a declarat că poliţiştii Serviciului Rutier Bihor se află la locul accidentului şi fac primele cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.