Traficul pe DN 1, în județul Cluj, a fost blocat, în urma unui accident rutier în care este implicată și o mașină din județul Bihor. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1 Cluj Napoca - Huedin, pe raza localităţii Șaula (km. 524+500 de metri), în judeţul Cluj, traficul rutier este blocat total din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme”, a anunțat Poliția Română la ora 12.38.

Potrivit site-ului infohuedin.ro, impactul a fost frontal, fiind implicat un șofer de circa 25 de ani din comuna Aghireșu, județul Cluj, care se deplasa înspre Oradea, și o femeie de circa 41 de ani, care mergea spre Cluj.

Conform imaginilor de la fața locului, una dintre mașini, Fiat Punto de culoare neagră, are numere de Bihor.

La ora publicării acestei știri, nu se cunoaște nici numărul victimelor, nici starea lor.

Cert este că ambele autoturisme sunt serios avariate. 

Mașina cu numere de Bihor a ajuns într-un șanț, pe marginea drumului. Cel mai probabil acesta fusese condus de femeia de 41 de ani.

Și mai avariat este celălalt autoturism implicat, Dacia Logan, din care au rămas doar fiarele. 

La ora 13.40, traficul în zonă este îngreunat, circulându-se pe un singur fir. Cozile de mașini se întind pe kilometri întregi.

UPDATE: Șoferii, duși la spital

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, un tânăr (șoferul Loganului) a fost încarcerat. Din câte se pare, femeia care era în mașina cu numere de Bihor nu a fost grav rănită.

„S-au folosit echipamentele speciale din dotarea autospecialei, pentru a nu-i agrava leziunile. La o primă evaluare, tânărul suferise traumatisme la membrele inferioare. El a fost în permanență conștient și cooperant, fiind transportat la spital. Totodată, la spital a fost transportată și femeia de 41 de ani, care a reușit să iasă singură din mașină până la sosirea forțelor de intervenție”, arată ISU Cluj.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Ambii au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier urmează să fie stabilite de Poliția Cluj.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!