Traficul pe strada Ion Bogdan din Oradea a fost blocat, vineri după amiază, în urma unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o motocicletă. Motociclistul a fost rănit.

Din câte se pare, impactul s-a produs - în cicrcumstanţe ce urmează să fie elucidate de poliţişti - între un autoturism şi motocicletă, o a treia maşină fiind lovită în urma impactului.

Motociclistul a fost conștient în urma impactului, însă a fost rănit, urmând ca medicii de la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean să-i acorde îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

"Apelul prin 112 a fost la ora 13.40. Accidentul rutier s-a produs pe strada Ion Bogdan din municipiul Oradea, fiind implicate două autoturisme şi o motocicletă. Conducătorul motocicletei urmează să fie transportat la spital", a declarat BIHOREANULUI comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit acesteia, la ora publicării acestei ştiri, traficul rutier este blocat şi dirijat de poliţiştii rutieri pe drumul expres şi strada Matei Corvin.

"Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului", a mai transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cauzele şi felul în care s-a produs evenimentul rutier urmează să fie stabilite în urma cercetării la faţa locului.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ce, pe DN 1, o mașină cu numere de Bihor a fost implicată într-un accident grav.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!