O motocicletă şi un autoturism s-au ciocnit, joi, pe DN 1, lângă Urvind. În urma impactului, motociclistul şi-a pierdut viaţa, iar pasagera sa a fost rănită.

"Apelul pe numărul de urgenţă 112 a fost primit la ora 10.39. Accidentul rutier s-a produs pe DN1, în afara localităţii Urvind. Sunt implicate o motocicletă şi un autoturism. Poliţiştii sunt la faţa locului şi efectuează cercetări", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, în prezent, DN1 este blocat, iar traficul a fost deviat pe Drumul Judeţean 108I, pe la Ţeţchea. 

În urma impactului, motociclistul a fost grav rănit, iar pasagera sa ar fi suferit leziuni mai uşoare, cei doi fiind preluaţi de un echipaj de Terapie Intensivă a SMURD Bihor, care le acordă îngrijiri medicale la faţa locului.

Bărbatul a fost declarat decedat după o oră.

"Motociclistul a decedat, avea leziuni incompatibile cu viaţa. Pasagera de pe motocicletă avea, la rândul ei, traumatisme multiple, însă este stabilă şi în drum spre spital. Şi cei doi ocupanţi au fost răniţi, aveau escoriaţii, leziuni, dar uşoare. Au refuzat să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri", a declarat pentru BIHOREANUL şeful UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

UPDATE: Circulaţia s-a reluat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 12.15 că în judeţul Bihor, circulaţia rutieră pe DN1 (E60) Huedin - Oradea a revenit la normal după ce, din cauza unei coliziuni între un autoturism şi un motociclist, traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Urvind către Oradea.