Accident grav, duminică, la prânz, pe DN1, în localitatea Urvind. Aflată la volanul unui autoturism, o arădeancă de 41 ani a pierdut controlul direcţiei după o curbă la stânga, a ajuns pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism, iar apoi de o autoutilitară pe care impactul a proiectat-o într-o maşină parcată la marginea drumului.

Potrivit unui comunicat făcut public luni de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, în urma accidentului, trei persoane aflate în primul autoturism, între care şi o fetiţă de 12 ani, au ajuns în spital.

"Fetiţa de 12 ani a fost zdrobită. Practic nu există parte a corpului ei care să nu aibă leziuni. A fost preluată în stop cardio-respirator şi resuscitată de echipajul SMURD, transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor, de unde, apoi, a fost transferată la Timişoara", a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi al SMURD Bihor. 

Tot în stare gravă este şi mama copilei, cea care s-a aflat la volan şi care a rămas internată la Spitalul Judeţean din Oradea, cu traumatism toracic şi traumatisme ale membrelor. "Tot aici se află şi bunica fetiţei, în vârstă de 67 ani, a cărei stare e stabilă. Pacienta prezintă multiple leziuni şi fracturi la nivelul membrelor", a mai spus Borcea.

Poliţiştii bihoreni continuă cercetările pentru a afla împrejurările exacte ale producerii accidentului.