O persoană a ajuns la spital, iar un autoturism a fost grav avariat în urma unui accident rutier produs, luni, pe DN1, lângă localitatea Topa de Criş. La ora publicării acestei știri, circulaţia se desfăşoară pe un sens, alternativ. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, evenimentul rutier a fost semnalat luni, la 112, la ora 11.07. "Au fost implicate un autoturism şi un autocar. O persoană din autoturism a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale", a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier, însă din fotografiile realizate de martori şi postate pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor se vede că maşina a fost grav avariată, iar la faţa locului s-au deplasat atât echipaje medicale ale SMURD Bihor cât şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii rutieri se aflau, luni, la prânz, la locul accidentului rutier, pentru a face măsurători, motiv pentru care circulaţia în zonă, la ora 12, se desfăşura pe un sens, alternativ.