O agentă de poliție în vârsta de 21 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov a murit în urma unui accident rutier produs pe Drumul Național 13.

Mașina de Poliție a fost lovită de remorca unui TIR care a derapat pe carosabilul umed.

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului. Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis oficialii IPJ Braşov.

Tânăra polițistă, Roberta Ungureanu, a fost victima MAI, acuză sindicatul Europol România.

„Din păcate gradul de protecție pe care "autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim... Drum lin către îngeri Roberta!”, a scris Europol pe contul său de Facebook.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!