Impact fatal, miercuri seară, între Miersig şi Păuşa, unde două maşini s-au lovit frontal. "Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 792/A, între localităţile Nojorid şi Tinca. În accident sunt implicate două autoturisme, o pesoană a decedat, o alta este rănită", a declarat pentru BIHOREANUL comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit acesteia, în zonă s-a circulat alternativ, pe un singur fir. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului pentru stabilirea circumtanţelor în care s-a produs accidentul.

Potrivit unor martori, se pare că evenimentul rutier s-ar fi produs după ce una dintre maşini a încercat să depăşească şi nu a mai revenit pe banda de mers.

Purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc, a precizat BIHOREANULUI că în accident au fost implicate două persoane.

"Un bărbat în vârstă de 59 ani a suferit traumatisme severe şi a intrat în stop cardio-respirator. Colegii mei care au ajuns la locul accidentului au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire nu au reuşit să-l salveze", a declarat dr. Mateoc.

Cel de-al doilea şofer implicat în accident, un tânăr de 21 ani, a scăpat cu viaţă, fiind transportat la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. "Pacientul are un traumatism cranio-cerebral şi contuzie toracică şi se află în UPU pentru investigaţii şi supraveghere medicală", a mai spus Mateoc.