O persoană a fost rănită, iar două maşini au fost avariate, marţi dimineaţă, într-un accident produs pe strada Horea din Beiuş şi provocat de un angajat al Companiei de Apă care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Beiuş, subcomisarul Alina Dinu, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10, în centrul oraşului, pe strada Horea, şi a fost provocat de un şofer de 43 ani din localitate.

Bărbatul, angajat la Compania de Apă, se afla la volanul unei dubiţe şi nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga.

Astfel, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un şofer de 26 de ani, din comuna Uileacu de Beiuş, care, pentru a evita impactul a frânat brusc, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o altă dubiţă condusă regulamentar în spatele primei autoutilitare de un tânăr de 29 de ani, din comuna Pomezeu.

"În urma impactului, o femeie de 57 ani, din Ştei, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului Companiei de Apă, care va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.